Golf med Plåt & Ventföretagen i Omberg - 31 augusti 2017

Välkommen till förbundets årliga golftävling! I år presenterar vi ett flertal nyheter du inte får missa. Klicka på det blåfärgade fältet med datum och ort nedan, för att komma till anmälningssidan.

Datum

Är kursen fullbokad så kan du anmäla intresse inför nästa kursomgång.

Skicka din intresseanmälan här ›

OBS! Detta inte är anmälan till kurs utan enbart en intresseförfrågan då er önskade kurs inte finns tillgänglig. För anmälan klicka på datumet för respektive kursort.

Plåt & Ventföretagen Open 2017

Omberg Golfklubb är Östragötalands bästa golfbana, rankad på 13e plats i Sverige, med storslagna vyer över Vättern. Hotellanläggningen består av tre moderna byggnader som är belägna intill banan och driving rangen. Samtliga rum är rymliga, moderna, ljusa och har fräscha badrum med wc och dusch samt hårtork. Alla rum har också TV och WIFi.

Tävlingen är som vanligt slaggolf med kanonstart kl. 09:00 torsdagen den 31 augusti. Efter avslutat golfspel väntar en lunchbuffé i golfrestaurangen och därefter egentid och sedvanligt mingelinnan prisutdelning kl.19:00. Trerättersmiddag med dryckespaket serveras efter preisutdelningen. Trevlig stämning och många skratt utlovas. Vi spelar i A och B klass och den som har lägst nettoscore oavsett klass blir Plåt & Ventföretagens mästare och får sitt namn på den åtråvärda bucklan!

De som inte vill missa gemenskapen kommer redan på onsdagen den 30 augusti. Då finns tid för att prova på banan och umgås med branschkollegor.

Onsdagens deltagande i form av greenfee (starttid bokas separat) och pytt + öl går att boka för 590 kr. Enbart pytt + öl 190 kr. Ange golf med Plåt & Ventföretagen vid anmälan.

En nyhet i år är att från kl. 19:00 på onsdagen presenterar förbundet i form av VD Johan Lindström och våra medarrangörer branschaktuella nyheter.

Medarrrangörer 2017
Arcelor Mittal,  Belano Maskin, Bevego, Fastex, Lindab, Plannja, Prefa, SSAB, Vmzink och Wijo

 

* * *  Sista anmälningsdag 2017-07-31 * * *
* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *