Redigera företagsinformation

Här kan du ladda upp företagets logotyp. Bilden ska vara i formatet jpg, gif eller png. Bilden bör inte vara större än…

Här kan du skriva en rubrik för sidan. Max 100 tecken.

Aktiebolaget Gerald Karlsson

  • Byggplåt

Här kan du skriva en ingress, en kortare sammanfattning om er verksamhet. Max 50 ord.

Genuin kunskap - Modernt utförande

Här kan du i text beskriva din verksamhet och vad ni har att erbjuda lite mer utförligt. Det är möjligt att dela upp texten i två fält. Det här är fält ett.

GK Plåt har många års erfarenhet av byggnadsplåtslageri och smidesarbeten. Vi tar oss an såväl mindre jobb som stora entreprenader samt utför även servicearbeten. Vårt kontor och verkstad är beläget i Halmstad.

Vi har en maskinpark och en bred kompetens för att utföra alla arbeten från den gamla byggnadstekniken på äldre K-märkta byggnader till den moderna arkitektritade byggnaden och byggtekniken...

Vi utför alla typer av plåtslageriarbeten med alla typer av material som branschen kan erbjuda, exempelvis koppar, mässing, zink, aluminium och lackerad förzinkad stålplåt.

Vi bygger stålhallar i alla storlekar för alla ändamål, exempelvis industri, sport & fritid, butiker, lager och lantbrukshallar.

Vi utför alla typer av svets och smidesuppdrag, t ex byggnads och konstruktionssmide, balkonger, räcken, handikappramper, trappor, staket och grindar. En stor del av smidesarbetena vi utför går ut på att bygga om och reparera befintliga stålkonstruktioner på byggnader.

 

Här kan du ladda upp en bild som beskriver din verksamhet. Bilden ska vara i formatet jpg, gif eller png. Bilden bör inte vara större än…

Här kan du ladda upp en bild som beskriver din verksamhet. Bilden ska vara i formatet jpg, gif eller png. Bilden bör inte vara större än…

Här kan du i text beskriva din verksamhet och vad ni har att erbjuda lite mer utförligt. Det är möjligt att dela upp texten i två fält. Det här är fält två.