Redigera företagsinformation

Här kan du ladda upp företagets logotyp. Bilden ska vara i formatet jpg, gif eller png. Bilden bör inte vara större än…

Här kan du skriva en rubrik för sidan. Max 100 tecken.

Gesta Rosendal Plåtslageri AB

  • Byggplåt

Här kan du skriva en ingress, en kortare sammanfattning om er verksamhet. Max 50 ord.

Här kan du i text beskriva din verksamhet och vad ni har att erbjuda lite mer utförligt. Det är möjligt att dela upp texten i två fält. Det här är fält ett.

Vi utför allt inom byggnadsplåtslageri och har över tjugofem års erfarenhet i branschen!

Vi är verksamma huvudsakligen i Mälardalen med onejd med utgångspunkt från Strängnäs men utför självklart även jobb på andra orter.

Vår specialitet är bandtäckning och skivtäckning med Rheinzink, stålplåt, lackerad galvad stålplåt, koppar samt sömsvettsade rostfria tak. Självklart lägger vi även tak i plegel (plåttegel) eller korrigerad plåt. På allt i från fritidshus, friggebodar, villor, flerbostadshus till större gårdar.

Det finns inget tak som inte vi kan täcka. Vi har erfarenhet av plåtslageriarbeten under antikvarisk kontroll. 


Se mer på www.rosendalplatslageri.se

Här kan du ladda upp en bild som beskriver din verksamhet. Bilden ska vara i formatet jpg, gif eller png. Bilden bör inte vara större än…

Här kan du ladda upp en bild som beskriver din verksamhet. Bilden ska vara i formatet jpg, gif eller png. Bilden bör inte vara större än…

Här kan du i text beskriva din verksamhet och vad ni har att erbjuda lite mer utförligt. Det är möjligt att dela upp texten i två fält. Det här är fält två.