IDO6

 • Teknisk lösning för personalliggare

  Plåt & Ventföretagen har träffat ett ramavtal med Movenium som tillhandahåller en teknisk lösning för digital personaliggare. Den tekniska lösning bygger på ett användande av ID06 och uppfyller Skatteverkets krav vad gäller elektronisk personalliggare.  Plåt & Ventföretagens medlemsföretag får en rabatt på 50 procent på tjänsten Movenium ID06 under de första sex månaderna räknat från det att medlemsföretaget blir kund.
  För frågor rörande denna lösning samt för att beställa densamma kontakta Borislav Sinik, på telefon 08 - 408 088 72 eller via borislav.sinik@movenium.com.

 • ID06 via Nexus ID Solutions AB

  Medlemspris på ID06-kort  

  Som medlem i Plåt & Ventföretagen får du köpa rabatterade ID06-kort från identitets- och säkerhetsföretaget Nexus Group, som är den största leverantören av ID06-kort. Medlemmar får Plåt & Ventföretagens logotyp på korten, så att de även fungerar som medlemsbevis.

  Medlemspriset på ID06-kort är 119 kronor styck, inklusive korthållare, krokodilclip och frakt. Ordinarie pris är 139 kronor.

  Ni registrerar ert företag på www.nexusid06.se och sköter sedan beställningarna i en smidig onlineportal, där ni bland annat får överblick över era tidigare ordrar.

  Om ni behöver personlig service hjälper Nexus till alla vardagar 07.00–16.00 Telefonnummer 010-33 33 280

  E-post: id06@nexusgroup.com.

  Nexus erbjuder även en expresstjänst som innebär att ni mot en extra avgift kan få ett nytt kort på under 1 timme om ni hämtar upp det på Nexus huvudkontor vid Telefonplan i Stockholm.