Program & IT

 • F-Secure

  Med anledning av att flera av Plåt & Ventföretagens medlemmar har drabbats av ransomware under våren 2017 har vi nu tagit fram ett avtal med F-Secure där Consulta är leverantör.

  F-Secures produkter arbetar skadeförebyggande och övervakar ditt företags it-miljö, bland annat datorer, mobiltelefoner, surfplattor och servrar. Produkterna ser till att ditt företag är skyddad mot exempelvis skadlig kod, ransom ware, hackerattacker med mera.

  Genom att använda denna typ av säkerhet har man en preventiv lösning och undviker onödiga utgifter och bortkastad arbetstid.

  F-Secure produkter är ett prisbelönta och betrodda av miljontals kunder över hela världen.

   

  Kontakta Consulta IT-Service AB för mer information och tecknande av avtal.

  Consulta IT-Service AB

  Telefon: 08-653 88 10

  E-post: support@consulta.se

  Kontaktperson Consulta: Mikael Lönnroos

  E-post: mikael.lonnroos@consulta.se

  F-Secure

 • Produktblad Direkt

  Plåt & Ventföretagen har, tillsammans med Plåt & Vent Forum, tecknat ett samarbetsavtal med Produktblad Direkt AB. Ett företag som tillhandahåller internetbaserade programvaror riktade till entreprenörer bland annat inom ventilation.

  Produktblad Direkt erbjuder internetbaserade tjänster som möjliggör bland annat skapandet av drift- och skötselinstruktioner, egenkontroller, riskbedömning och arbetsmiljöplan. Och avtalet omfattar även dessa programvaror.

  För mer information:

  http://www.pbdab.se/
  Klicka här för att läsa mer om hur du som medlem får tillgång till programvarorna.

 • Visma Commerce

  Plåt & Ventföretagen har ett förmånligt ramavtal med Visma Commerce (före detta Opic), som gäller offentliga upphandlingar.
  Den svenska upphandlingsmarknaden värderas till 600 miljarder kronor och konkurrenssituationen är mycket gynnsam. Under de senaste 12 månaderna konkurrerade i snitt endast 4,4 anbudsgivare per upphandling. Hela 40 procent av anbudsgivarna vann ett kontrakt/tilldelades ett ramavtal.
  1. Upphandlingskoll är Vismas tjänst för att bevaka alla offentliga upphandlingar som sker inom våra branscher.
  2. Marknadskoll hjälper dig att analysera allt som skett och sker inom våra branscher i offentlig sektor gällande offertpriser, avtalstider, med mera.

  Hur gör jag för att få tillgång till dessa tjänster? Ladda ner dokumentet nedan och läs mer om tjänsterna och hur du gör! OBS! Dokumentet går bara att ladda om du är medlem.