F-Secure - säkerhetstjänster inom IT

Med anledning av att flera av Plåt & Ventföretagens medlemmar drabbats av ransomware under våren 2017 och antalet IT-relaterade attacker därefter ökat explosionsartat, så har vi nu tagit fram ett avtal med F-Secure där Consulta är leverantör.

F-Secures produkter arbetar skadeförebyggande och övervakar ditt företags IT-miljö, bland annat datorer, mobiltelefoner, surfplattor och servrar. Produkterna ser till att ditt företag är skyddat mot exempelvis skadlig kod, ransomware, hackerattacker etc. Consulta kan även komplettera med säkerhetsprodukter och tjänster inom IT såsom backup, brandvägg, konsulter och liknande.

Kombinationen av att använda F-Secures produkter tillsammans med en kontinuerligt uppdaterad brandvägg och aktuell backup är idag det bästa skyddet mot bland annat intrång och ransomware. Ett aktivt IT-säkerhetsarbete är också ett grundläggande krav inom GDPR.

Genom att använda denna typ av preventiv säkerhet så har man ett mycket starkt skydd mot både ransomware, hackerattacker, virus och förlust av data.

F-Secures produkter är prisbelönta och betrodda av miljontals kunder över hela världen.

Kontakt
Kontakta Consulta IT-Service AB för mer information och tecknande av avtal.
Telefon: 08-653 88 10
E-post: support@consulta.se

Kontaktperson Consulta: Mikael Lönnroos
E-post: mikael.lonnroos@consulta.se