Pinevision

Som medlem hos Plåt & Ventföretagen får du 20 procents rabatt på Pinevisions uppskattade produktionspaket, ”komplett”.* I deras driftabonnemang business så får ert företags hemsida den hjälp och kärlek den behöver!

Genom att anlita Pinevision får ni: 

  • En komplett hemsida. Vi hjälper er med design, text och bilder till er hemsida.
  • Kontinuerligt modern hemsida. Er hemsida finns på vår plattform. Vi ser till att plattformen alltid är up-to-date!
  • Suverän support! Ni har direktkontakt med en personlig kontaktperson vars enda uppgift är att hålla er nöjda. (inkl. kaffe om ni besöker oss i Gävle)
  • Ett säkert köp. Vi går tillsammans igenom er nuvarande sida, era mål och visar upp vår plattform för er. Vi vill att ni ska känna er 100% säkra innan affären, 100% nöjda efter!
  • Glöm “enkla” system som WordPress, er hemsida byggs i vårt eget system, som är enkelt på riktigt!

*Medlemsförmånen kan inte användas retroaktivt vid redan beställd hemsida. 

Om Pinevision designstudio
Vi blir mer och mer uppkopplad för varje dag som går. Därför vill Pinevision göra skillnad i en komplicerad företags vardag. Idag finns alla förutsättningar för att skapa enkla och innovativa verktyg som alla kan använda och ta del av. Trots det går trenden mot avancerade system som kräver både mer resurser och förkunskap. Vi tycker inte att det är rätt håll att gå – och vill ge tillbaka makten till dig som företagare. Du ska inte behöva ha en kommunikationsavdelning för att ha en bra digital närvaro. Istället ska du fokusera på din dagliga verksamhet medan vi skapar förutsättningarna för dig att synas online!

Kontakt
Ring eller mejla Tobias Svensson för mer information!
tobias@pinevision.se
070 - 765 52 90