2019-04-26

Missa inte att anmäla dig till PVGolfen 2019!

Förbundsgolfen – unik chans att träffa branschfolk

Den 5 september är det dags igen för Plåt & Ventföretagens årliga golftävling. Ett populärt evenemang som i år firar 30-årsjubileum och där medlemmar och leverantörer möts för att spela, knyta kontakter och ha trevligt.
Klicka här för att anmäla dig som medlem!
Klicka här för att anmäla dig som medarrangör!

Det var alltså 1989 som Plåt & Ventgolfen gick av stapeln för första gången och genom åren har golfen spelats på en mängd olika platser runtom i landet – från Sunne i Värmland och Ekerum på Öland till Barsebäck i Skåne och Veckefjärden i Örnsköldsvik. I år håller tävlingen till på Ombergs Golf Resort vid Vätterns strand, precis som förra året. Tack vare generösa medarrangörer blir det dessutom subventionerade priser för alla medlemmar.

- Golf är en härlig sport. Den ger motion, frisk luft och man får uppleva fina miljöer. Det speciella med förbundsgolfen är att man även får umgås med kollegor och leverantörer, både på golfbanan och utanför, säger Plåt & Ventföretagens branschchef Annika Brännmark, som arrangerar årets förbundsgolf tillsammans med kollegan Tomas Skagerlind.

Förra året deltog ett 60-tal personer varav närmare 50 spelade golf. Även årets tävling blir ett tillfälle för medlemmar och leverantörer att mötas för att spela golf, knyta kontakter och ha trevligt tillsammans.

- Plåt & Ventgolfen är ett väldigt populärt, efterfrågat och återkommande evenemang som uppskattas stort av dem som deltar. Det är ett tillfälle där nyttig information från leverantörerna kan kombineras med möjligheten att träffa kollegor, säger Tomas Skagerlind.

Alla medlemmar i Plåt & Ventföretagen och medarrangörer får vara med och tävla, under förutsättning att de har ett handicap eller grönt kort.

OBS! I år bjuder vi alla medlemmar på greenfee, startpaket, pikétröja och keps. Dessutom har vi infört en värvningsbonus till alla som får en kollega, som inte spelat PVGolfen tidigare, att anmäla sig till årets tävling. Be i så fall din kollega att skriva ditt namn i fältet "Övriga önskemål". Detta belönas med ett trepack med Plåt & Ventföretagens Titleist-bollar.

Klicka här för att anmäla dig som medlem!
Klicka här för att anmäla dig som medarrangör!

Fakta Plåt & VentGolfen 2019
Plats:
Ombergs Golf Resort i Ödeshög vid Vätterns strand.
Datum: 5 september
Spelform: Slaggolf med kanonstart samt en lagtävling (poängbogey).
Vem kan komma? Alla medlemmar i Plåt & Ventföretagen samt medarrangörer får vara med och tävla. Enda villkoret är att man har grönt kort (nybörjarutbildning), ett handicap eller tillhör en golfklubb.
OBS! Tack vare generösa bidrag från alla medarrangörer behöver inte medlemmarna betala någon greenfee. Även ett startkit samt en pikétröja och en keps ingår. 
Anmälan: Görs på pvforetagen.se. Det går bra att delta enbart i golftävlingen, utan att ta del av påföljande middag och andra kringarrangemang. Samtidigt kan du också göra tvärtom, det vill säga delta på middagen och kringarrangemangen utan att spela.

MEDARRANGÖRER 2019
- Belano
- Bevego
- CW Lundberg
- Lindab
- Plannja
- Prefa
- SSAB
- Säkra Stenstaden
- VMZINC
- Wijo