Golf med Plåt & Ventföretagen i Omberg - anmälan medarrangörer                       OBS! FULLBOKAT!

Välkommen till Plåt & Ventföretagens förbundets årliga golftävling! Ett alltid lika populärt återkommande evenemang i slutet av sommaren, och ett sätt för er att träffa förbundets medlemmar. Klicka på det blåfärgade fältet till höger för att komma till anmälningssidan.

Plåt & VentföretagsGolfen 2020

Tävlingen är slaggolf med kanonstart klockan 09:00 torsdagen den 3 september. Även i år blir det en extra lagtävling (poängbogey). Vi spelar i A och B klass och den som har lägst nettoscore oavsett klass blir Plåt & Ventföretagens mästare och får sitt namn på den åtråvärda bucklan!

OBS! I tävlingsavgiften ingår greenfee, startpaket och en skön tröja. Dessutom har vi en värvningsbonus i form av ett trepack med golfbollar till alla som får en av våra medlemmar, som inte spelat PVGolfen tidigare, att anmäla sig till årets tävling. Be i så fall denne att skriva ditt namn i fältet "Övriga önskemål".

Det finns även möjlighet att  komma redan på onsdagen den 2 september. Greenfee bokas och betalas separat. Ange golf med Plåt & Ventföretagen vid anmälan.

NYHET!!!
För att skapa extra guldkant kommer dessutom priset till "Årets plåtslagare" att delas ut, på kvällen innan tävlingsdagen. Alltså den 2 september cirka klockan 20. Så kom i tid!

Program
Onsdag 2 september
15.00 Incheckningen öppnar. Information om vistelse och tävling.
Utdelning av program, scorekort, drinkbiljett och startpaket.
19.00 Middag i golfrestaurangen. Var vänlig följ uppgjord bordsplacering. Johan Lindström, vd för Plåt & Ventföretagen, hälsar alla välkomna.
Info om tävlingen.
20.00 Utdelning av priset till "Årets plåtslagare 2020".
   
Torsdag 3 september
09.00 Kanonstart PV-golfen.
13.30 Cirkatid, lunchbuffé, fri placering men håll avstånd.
15.00 Fria aktiviteter (Spa-avdelning stängd på grund av Corona)
18.00 Fördrink och mingel utomhus, på baksidan av restaurangen
(alt. i mässhallen vid regn).
Medtag drinkbiljett.
19.00 Trerättersmiddag. Var vänlig följ uppgjord bordsplacering.
‑ Prisutdelning PV-golfens A- och B-klass
‑ Prisutdelning medarrangörer


Omberg Golfklubb
är Östergötlands bästa golfbana, rankad på 13:e plats i Sverige. En spännande och vacker bana med, med storslagna vyer över Vättern. Hotellanläggningen är belägen intill banan och samtliga rum är rymliga, moderna, ljusa och utrustade med wc och dusch samt tv och wifi.

* * * DETTA EVENEMANG ÄR FULLBOKAT * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * 
Medarrrangörer 2020:
Belano
Bevego
Fastex
Lindab
Plannja
Projektportalen
SSAB
Säkra Stenstaden