Golf med Plåt & Ventföretagen i Omberg - anmälan medarrangörer                       OBS! FULLBOKAT!

Välkommen till Plåt & Ventföretagens förbundets årliga golftävling! Ett alltid lika populärt återkommande evenemang i slutet av sommaren, och ett sätt för er att träffa förbundets medlemmar. Klicka på det blåfärgade fältet till höger för att komma till anmälningssidan.

Plåt & VentföretagsGolfen 2020

Tävlingen är slaggolf med kanonstart klockan 09:00 torsdagen den 3 september. Även i år blir det en extra lagtävling (poängbogey). Vi spelar i A och B klass och den som har lägst nettoscore oavsett klass blir Plåt & Ventföretagens mästare och får sitt namn på den åtråvärda bucklan!

OBS! I tävlingsavgiften ingår greenfee, startpaket och en skön tröja. Dessutom har vi en värvningsbonus i form av ett trepack med golfbollar till alla som får en av våra medlemmar, som inte spelat PVGolfen tidigare, att anmäla sig till årets tävling. Be i så fall denne att skriva ditt namn i fältet "Övriga önskemål".

Det finns även möjlighet att  komma redan på onsdagen den 2 september. Greenfee bokas och betalas separat. Ange golf med Plåt & Ventföretagen vid anmälan.

NYHET!!!
För att skapa extra guldkant kommer dessutom priset till "Årets plåtslagare" att delas ut, på kvällen innan tävlingsdagen. Alltså den 2 september cirka klockan 20. Så kom i tid!

PROGRAM
Onsdag den 2 september
15.00 - Incheckningen öppnar
19.00 - Plåt & Ventföretagen hälsar alla välkomna.
19.10 - Middag i golfrestaurangen
20.00 - Priset till "Årets plåtslagare 2020" delas ut.

Torsdag den 3 september
08.15 - Genomgång av tävlingsregler
09.00 - Kanonstart
13.30 - Lunchbuffé
14.30 - Prisutdelning
15.00 - Fria aktiviteter, exempelvis bastu och bubbelbad.
18.00 - Fördrink och mingel.
19.00 - Trerättersmiddag

Omberg Golfklubb är Östergötlands bästa golfbana, rankad på 13:e plats i Sverige. En spännande och vacker bana med, med storslagna vyer över Vättern. Hotellanläggningen är belägen intill banan och samtliga rum är rymliga, moderna, ljusa och utrustade med wc och dusch samt tv och wifi.

* * * DETTA EVENEMANG ÄR FULLBOKAT * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * 
Medarrrangörer 2020:
Belano
Bevego
Fastex
Lindab
Plannja
Projektportalen
SSAB
Säkra Stenstaden