Endast för medlemmar i Plåt & Ventföretagen

Administratörsnätverket

Nätverket riktar sig till de befattningshavare som fungerar som en sorts spindel i nätet på företaget som både vill bolla frågor och kompetensutveckla sig på områden som rör tjänsten eller den personliga utvecklingen.

Är du en företagare som själv måste sätta dig in i personalfrågor, kollektivavtal, skatteregler och lönekörningar? Eller är du administratör och har alla dessa frågor på ditt bord? Undrar du hur andra har löst den här typen av frågor som du brottas med?

Oavsett om det står allt-i-allo, VD eller ekonomiansvarig på ditt visitkort tycker vi på Plåt & Ventföretagen att den roll du har, som spindeln i nätet på företaget behöver uppmärksammas. Vi har därför skapat ett nätverk för dig. Nätverket syftar till att ge möjlighet till att dela med sig och att få lära av andras erfarenheter. Varför sitta själv och försöka uppfinna hjulet när någon annan kanske redan har gjort det?

Nätverket träffas ett par gånger per år. Ibland på ett frukostmöte, ibland på en heldagsträff och någon gång kanske en kortare resa. I nätverket tar vi upp frågor som är aktuella i din vardag. Det kan vara alltifrån hårda frågor som personalfrågor, skatter och ekonomi till mjuka frågor som personlig utveckling för dig i din yrkesroll.

Nu är det dags för årets första träff för Administratörsnätverket. Denna gång kommer vi endast hålla den digitalt via ZOOM. Men det finns så klart som vanligt möjlighet för er alla att interagera och ställa frågor. 

Webbinarium 23 mars 2023 med
start kl.09:15 efter PV Live.


Under dagen har vi följande föreläsare och ämnen.

  • Anita Hagelin, förhandlingschef, berättar om senast uppdateringen i vårens avtalsrörelse med Byggnads och tjänstemannafacken Unionen, Ledarna och Sveriges Ingenjörer.

  • Revisionsbyrån BDO ger praktisk skatteinformation gällande hantering av förmånsbilar/tjänstebilar på företaget.

  • Produktbladdirekt: Att tänka på vid framtagning av KMA - Kvalitet, Miljö och Arbetsmiljö

  • Lösen: Aktuellt om Lösen - Ett system som inkluderar så väl granskning som statistik