Endast för medlemmar i Plåt & Ventföretagen

Administratörsnätverket

Nätverket riktar sig till de befattningshavare som fungerar som en sorts spindel i nätet på företaget som både vill bolla frågor och kompetensutveckla sig på områden som rör tjänsten eller den personliga utvecklingen.

Datum
 • Malmö - kl 09:00-16:00

  18 platser kvar (totalt 18 platser)

  Sista anmälningsdag: 2022-08-28

  Anmäl dig här ›
 • Göteborg - kl 09:00-16:00

  18 platser kvar (totalt 18 platser)

  Sista anmälningsdag: 2022-08-29

  Anmäl dig här ›
 • Stockholm - kl 09:00-16:00

  20 platser kvar (totalt 20 platser)

  Sista anmälningsdag: 2022-09-20

  Anmäl dig här ›

Är du en företagare som själv måste sätta dig in i personalfrågor, kollektivavtal, skatteregler och lönekörningar? Eller är du administratör och har alla dessa frågor på ditt bord? Undrar du hur andra har löst den här typen av frågor som du brottas med?

Oavsett om det står allt-i-allo, VD eller ekonomiansvarig på ditt visitkort tycker vi på Plåt & Ventföretagen att den roll du har, som spindeln i nätet på företaget behöver uppmärksammas. Vi har därför skapat ett nätverk för dig. Nätverket syftar till att ge möjlighet till att dela med sig och att få lära av andras erfarenheter. Varför sitta själv och försöka uppfinna hjulet när någon annan kanske redan har gjort det?

Nätverket träffas ett par gånger per år. Ibland på ett frukostmöte, ibland på en heldagsträff och någon gång kanske en kortare resa. I nätverket tar vi upp frågor som är aktuella i din vardag. Det kan vara alltifrån hårda frågor som personalfrågor, skatter och ekonomi till mjuka frågor som personlig utveckling för dig i din yrkesroll.

 

Save the date!

Vi återkommer med med informaion kring träffarna efter semestrarna! Men gå gärna in och anmäl dig redan nu för att reservera din plats.