Projektportalen

Projektportalen är en branschanpassad IT-lösning för medlemmar där Plåt & Ventföretagen finns med som både utvecklare och delfinansiärer. Portalen erbjuder ett skräddarsytt och branschanpassat verksamhetsstöd som kommer att förenkla rutiner, spara tid och öka lönsamheten.

Projektportalen bygger på den senaste teknologin och underlättar det dagliga arbetet, både ute i verksamheten och på kontoret. Portalen möjliggör för alla i företaget att i realtid följa och interagera i varje enskilt projekt. Med några enkla knapptryck kan man tidsrapportera direkt in i systemet och om man har glömt att rapportera sin tid får man automatiskt en påminnelse. Lika enkelt är det att skapa avvikelser direkt ute från arbetsplatsen och att fylla i branschanpassade egenkontroller. I portalen skapar du också snabbt dina kvalitets- och miljöplaner. Allt för att underlätta och strukturera er vardag.

Rabatt för medlemmar
Som medlem i Plåt & Ventföretagen erhåller ni ett reducerat pris med 20%. Antalet användare samt faktureringsintervall sker i överenskommelse med Projektportalen.

Prisinformation och kontaktuppgifter hittar du på Projektportalens hemsida