Redigera företagsinformation

Här kan du ladda upp företagets logotyp. Bilden ska vara i formatet jpg, gif eller png. Bilden bör inte vara större än…

Här kan du skriva en rubrik för sidan. Max 100 tecken.

AB Tore Andersson Plåtslageri

  • Byggplåt

Här kan du skriva en ingress, en kortare sammanfattning om er verksamhet. Max 50 ord.

Byggnadsplåtslageri

Här kan du i text beskriva din verksamhet och vad ni har att erbjuda lite mer utförligt. Det är möjligt att dela upp texten i två fält. Det här är fält ett.

Vi utför allt inom byggnadsplåtslageri förekommande arbeten.

Bandtäckning av tak, läggning av tak i tegelimitation, beslagning av skorsten, montering av snörasskydd, fasadarbeten, taksäkerhet enligt sotarens rekommendationer, snöskottning samt lättare smidesarbeten.

Vi har direktförsäljning till företag samt privatpersoner av bla. vattenavrinning och takplåt, ventilationshuvar, listbeslag, rännor, rör med mera.

Vi har mobil skylift inkl. personal med 20 meters arbetshöjd samt egen byggställning vid behov.

Vid utför takbyten, dvs. river det gamla taket, lagar i råspont vid behov, byter vindskivor, pappar, läktar, lägger ny plåt samt ombesörjer slutstädning.

Här kan du ladda upp en bild som beskriver din verksamhet. Bilden ska vara i formatet jpg, gif eller png. Bilden bör inte vara större än…

Här kan du ladda upp en bild som beskriver din verksamhet. Bilden ska vara i formatet jpg, gif eller png. Bilden bör inte vara större än…

Här kan du i text beskriva din verksamhet och vad ni har att erbjuda lite mer utförligt. Det är möjligt att dela upp texten i två fält. Det här är fält två.

AB Tore Andersson Plåtslageriär ett familjeföretag som har funnits i Sorunda sedan starten 1930. Det drivs och ägs idag av Leif Andersson.

Vi har ett nära samarbete med ett flertal seriösa snickare och husbyggare på orten.