Redigera företagsinformation

Här kan du ladda upp företagets logotyp. Bilden ska vara i formatet jpg, gif eller png. Bilden bör inte vara större än…

Här kan du skriva en rubrik för sidan. Max 100 tecken.

  • Ventilation

Här kan du skriva en ingress, en kortare sammanfattning om er verksamhet. Max 50 ord.

Vad det än handlar om inom inneklimat erbjuder vi skräddarsydda helhetskoncept och lösningar som är de bästa för just dina behov. Varje uppdrag vi tar oss an är unikt, därför måste varje lösning bli unik.

Här kan du i text beskriva din verksamhet och vad ni har att erbjuda lite mer utförligt. Det är möjligt att dela upp texten i två fält. Det här är fält ett.

Vi tar hand om hela projektet för ditt inneklimat. Från förstudie och konstruktion till installation och service. Vi har gedigen erfarenhet av alla typer av fastigheter, till exempel villor, kärnkraftverk och sjukhus. 

Konstruktion av system för inneklimat

Vi har spetskompetens inom konstruktion av anläggningar för inneklimat i fastigheter. Våra konstruktörer är vana vid att arbeta med allt från enkla lösningar till komplexa system inom inneklimat. Deras närhet till installationsprojektet, serviceorganisationen och vår egen kanaltillverkning gör att de alltid har produktivitet och slutkunden i åtanke när de konstruerar.

Vi har lång erfarenhet av krav på kvalitet och ständiga förbättringar. Detta bidrar till att vi genom åren byggt på oss en stor kompetens inom konstruktion som kommer dig tillgodo. Vi arbetar i de mest moderna CAD-verktygen. CAD-ritningarna används även i installationsprocessen och i kanaltillverkningen, för att uppnå maximal effektivitet och kvalitet. Vi tar gärna oss an projekteringssamordningen av alla installationer i ett uppdrag.

Effektiva och smidiga projekt för ditt inneklimat

Vi har lång erfarenhet av ventilationsprojekt i alla typer av fastigheter. Om du anlitar oss kan du vara säker på att få ett effektivt och smidigt projekt. Skulle något oförutsett hända är vi snabba på att åtgärda det. Vi är tillgängliga under hela projektet och är alltid enkla att tag på när du behöver hjälp. Vi erbjuder även samordning av installationer och provning, gällande alla teknikområden i ditt uppdrag.

Komplett serviceutbud inom inneklimat

En installation av ventilationsanläggning i fastigheten behöver service och underhåll för att fungera dag ut och dag in och fortsätta leverera ett bra inneklimat. Därför sträcker sig vårt engagemang alltid längre än till avslutat projekt. Som kund hos oss blir du erbjuden ett komplett serviceutbud.

Gäller det en anläggning som vi har konstruerat har du en stor fördel i att anlita oss, då våra servicetekniker har direkt tillgång till konstruktören av anläggningen. Våra servicemontörer har lång erfarenhet, bred kompetens och har erforderliga certifikat. Vi har vi en hög tillgänglighet och är enkla att få kontakt med.

Vi erbjuder bland annat förebyggande underhåll, akuta serviceåtgärder, energioptimering, om- och tillbyggnadsprojekt, utredningar och obligatorisk ventilationskontroll (OVK). 

Här kan du ladda upp en bild som beskriver din verksamhet. Bilden ska vara i formatet jpg, gif eller png. Bilden bör inte vara större än…

Här kan du ladda upp en bild som beskriver din verksamhet. Bilden ska vara i formatet jpg, gif eller png. Bilden bör inte vara större än…

Här kan du i text beskriva din verksamhet och vad ni har att erbjuda lite mer utförligt. Det är möjligt att dela upp texten i två fält. Det här är fält två.

Egen kanaltillverkning

Under varumärket Totalplåt tillverkar vi rektangulära kanaler i Malmö och Linköping. Kanalerna är av högsta kvalitet och typgodkända för täthet och tryck. Vi är noggranna i vårt förarbete, där vi tar reda på vilka krav och behov som ska uppfyllas, innan vi skräddarsyr lösningarna. Det låter kanske enkelt, men det kräver ett professionellt handlag och en gedigen hantverksskicklighet. Vår maskinpark har den senaste tekniken vilken ger oss en hög kapacitet och effektivitet i produktionen. Anlita oss för säkra leveranser och för en genomgående hög kvalitet.

Eget projekthanteringssystem

Alla projekt, oavsett om de handlar om ventilation, kyla eller energioptimering, samordnas i vårt eget projekthanteringssystem, CAMvent. CAMvent är kopplat till CAD-program, ekonomisystem, inköp och kanalproduktion för att ge maximal kvalitet och kostnadseffektivitet.