Redigera företagsinformation

Här kan du ladda upp företagets logotyp. Bilden ska vara i formatet jpg, gif eller png. Bilden bör inte vara större än…

Här kan du skriva en rubrik för sidan. Max 100 tecken.

Här kan du skriva en ingress, en kortare sammanfattning om er verksamhet. Max 50 ord.

1 april 2022 så gick CF:s Plåtslageri AB och Andreasons Plåtarbeten ihop och samarbetade. Båda företagen är väl kända i Uppsala med omnejd och med båda företagens anställda och erfarenheter har vi nu en stor kompetens inom byggnadsplåtslageri och alla förekommande arbeten på tak och fasad.

Här kan du i text beskriva din verksamhet och vad ni har att erbjuda lite mer utförligt. Det är möjligt att dela upp texten i två fält. Det här är fält ett.

Företaget ligger centralt i Uppsala, nära leverantörer och kunder och med våra anställda så har företaget en lång erfarenhet inom byggnadsplåtslageri. Vår vision är nöjda och lojala kunder och vi samarbetar med byggföretag, bostadsrättföreningar, och privatpersoner i Uppsala med omnejd. Vi åtar oss allt ifrån totalentreprenader till små projekt och vi utför allt inom byggnadsplåtslageri och sätter kundens önskemål i första hand. Material och verktyg handlas mest från Bevego Uppsala, Lindab och Dala-Profil för att försäkra oss om att kunden får bästa möjliga material.

Här kan du ladda upp en bild som beskriver din verksamhet. Bilden ska vara i formatet jpg, gif eller png. Bilden bör inte vara större än…

Här kan du ladda upp en bild som beskriver din verksamhet. Bilden ska vara i formatet jpg, gif eller png. Bilden bör inte vara större än…

Här kan du i text beskriva din verksamhet och vad ni har att erbjuda lite mer utförligt. Det är möjligt att dela upp texten i två fält. Det här är fält två.