Redigera företagsinformation

Här kan du ladda upp företagets logotyp. Bilden ska vara i formatet jpg, gif eller png. Bilden bör inte vara större än…

Här kan du skriva en rubrik för sidan. Max 100 tecken.

CVC Cleanvent & Control AB

  • Ventilation

Här kan du skriva en ingress, en kortare sammanfattning om er verksamhet. Max 50 ord.

CVC – den naturliga samarbetsparnern vid skapandet av morgondagens miljövänliga ventilation & inneklimat – från idé till färdig produkt.

Här kan du i text beskriva din verksamhet och vad ni har att erbjuda lite mer utförligt. Det är möjligt att dela upp texten i två fält. Det här är fält ett.

Vi erbjuder helhetslösningar med totalgaranti inom ventilation. Vi tar på oss fullt ansvar och arbetar utifrån dina behov och vad som blir bäst för dig. Vi är vana att arbeta med ny installation samt ROT projekt både som totalentreprenör samt UE. Våra kunder är tex. PEAB, SKANSKA, NCC, FASAB. JERNHUSEN, FORTVERKET , Kristianstadskommun, Höörs fastighets AB ( HFAB), Osbykommun, Osbybostäder. Vi arbetar givetvis också till dig som privatperson.

Här kan du ladda upp en bild som beskriver din verksamhet. Bilden ska vara i formatet jpg, gif eller png. Bilden bör inte vara större än…

Här kan du ladda upp en bild som beskriver din verksamhet. Bilden ska vara i formatet jpg, gif eller png. Bilden bör inte vara större än…

Här kan du i text beskriva din verksamhet och vad ni har att erbjuda lite mer utförligt. Det är möjligt att dela upp texten i två fält. Det här är fält två.

Vi har levererat ventilationslösningar till företag och privatpersoner sedan1992. Vi utför arbeten med styr- & regleranläggningar inom värme och kyla samt erbjuder underhåll, service, projektering och installation.

CVC ingår sedan 2012 i en företagsgrupp tillsammans med Takfirman Entreprenad i Skåne. Detta har gett oss ekonomiska fördelar vid tex. material inköp mm.

Vill du veta mer om oss så klicka dig vidare och läs bland annat om våra referensprojekt och vilka tjänster vi erbjuder.

Niclas Ohlson 
 VD för CVC.