Redigera företagsinformation

Här kan du ladda upp företagets logotyp. Bilden ska vara i formatet jpg, gif eller png. Bilden bör inte vara större än…

Här kan du skriva en rubrik för sidan. Max 100 tecken.

Göinge Plåt - Erfarenhet & Kompetens

  • Byggplåt
  • Ventilation

Här kan du skriva en ingress, en kortare sammanfattning om er verksamhet. Max 50 ord.

Göinge Plåt AB i Hässleholm är ett familjeägt plåtslageri grundat 1964, men med rötterna i staden sedan 1952 och ursprungligen från en "plåtslagarklan" verksam i örlogsstaden Karlskrona sedan tidigt 1920-tal.

Här kan du i text beskriva din verksamhet och vad ni har att erbjuda lite mer utförligt. Det är möjligt att dela upp texten i två fält. Det här är fält ett.

 

Allt i plåt och ventilation

Vi erbjuder: Byggplåtstillverkning och service i alla förekommande plåtmaterial. Ventilationsservice med lagerhållning av spirorör, luftfilter och don.

Vi har kompetens att bistå med kundanpassade lösningar för ventilation och specialarbeten i all slags plåt.

Här kan du ladda upp en bild som beskriver din verksamhet. Bilden ska vara i formatet jpg, gif eller png. Bilden bör inte vara större än…

Här kan du ladda upp en bild som beskriver din verksamhet. Bilden ska vara i formatet jpg, gif eller png. Bilden bör inte vara större än…

Här kan du i text beskriva din verksamhet och vad ni har att erbjuda lite mer utförligt. Det är möjligt att dela upp texten i två fält. Det här är fält två.

 

Välkonsoliderad verksamhet med yrkesskickliga medarbetare

Vi har en total hantverks- och yrkeserfarenhet inom företaget på över 200 år.

Vår verkstad är komplett utrustad för moderna bearbetningsmetoder av tunn- och mediumplåt. Vi kan bl.a. längd- och tvärklippa tunnplåtsband från 1-tonsrullar, klippa formatplåtar upp till 6,0 mm järnplåt, längd 3200 mm. Vi kan stansa, plåtforma, hörnklippa, nibbla, plasmaskära och bocka 1,25 mm tjocklek i längd upp till 6,15 meter. Vi kan kantpressa med upp till 100 ton, automatbocka tunnplåt upp till 3200 mm längd, rundvalsa med 4-vals, ringbocka med hydraulmaskin och svetsa med alla metoder för vårt plåtsortiment.

Specialitet: Verkstadsarbeten i upp till 3,0 mm rostfritt, 4,0 mm järnplåt och 5,0 mm aluminium.