Redigera företagsinformation

Här kan du ladda upp företagets logotyp. Bilden ska vara i formatet jpg, gif eller png. Bilden bör inte vara större än…

Här kan du skriva en rubrik för sidan. Max 100 tecken.

HALA Byggplåtslageri AB

  • Byggplåt
  • Stål & Lättbyggnad

Här kan du skriva en ingress, en kortare sammanfattning om er verksamhet. Max 50 ord.

Vi på HALA Byggplåtslageri utför allt inom branschen. Tack vare våran kvalificerade personal kan du som kund alltid lita på att du får ett bra jobb.

Här kan du i text beskriva din verksamhet och vad ni har att erbjuda lite mer utförligt. Det är möjligt att dela upp texten i två fält. Det här är fält ett.

HALA Byggplåtslageri AB registrerades 1997, men går tillbaka på ett långt samarbete mellan Harry Rahkola och Lars Palovaara. Redan 1989 började att göra jobb tillsammans och något år senare flyttade in i samma verkstad. Men de var först 1997 de tog namnet HALA (Ha-Harry, La-Lasse) och flyttade till en större lokal med större verkstad och kontor.

I april sålde Harry och Lars sina andelar till Magnus Rahkola, som nu är ägare av HALA.
Magnus har arbetat på företaget sedan 2005 och har alltid haft god insikt i företaget, vilket gjorde ägerskiftet enkelt.                    

Här kan du ladda upp en bild som beskriver din verksamhet. Bilden ska vara i formatet jpg, gif eller png. Bilden bör inte vara större än…

Här kan du ladda upp en bild som beskriver din verksamhet. Bilden ska vara i formatet jpg, gif eller png. Bilden bör inte vara större än…

Här kan du i text beskriva din verksamhet och vad ni har att erbjuda lite mer utförligt. Det är möjligt att dela upp texten i två fält. Det här är fält två.

HALA har nu en omsättning på över 13 miljoner kr/år och sysselsätter 18 arbetstagare.

Vi arbetar med byggplåtlageri på nybyggnationer och service av privata och offentliga byggnader.

Vi har samarbete med bl a. Peab, Ncc, Skanska, Nåiden Bygg, HÖ-Allbygg m.fl.

Vi har erfaren och kvalitetsutbildad personal, blandat med unga förmågor. Vi kan därför använda oss av Plåtslageriernas Riksförbunds kvalitetsplaner.