Redigera företagsinformation

Här kan du ladda upp företagets logotyp. Bilden ska vara i formatet jpg, gif eller png. Bilden bör inte vara större än…

Här kan du skriva en rubrik för sidan. Max 100 tecken.

Här kan du skriva en ingress, en kortare sammanfattning om er verksamhet. Max 50 ord.

Här kan du i text beskriva din verksamhet och vad ni har att erbjuda lite mer utförligt. Det är möjligt att dela upp texten i två fält. Det här är fält ett.

Vår historia: Burlövs Byggplåt AB är ett dotterbolag till Malmö Byggnadsplåtslageri AB med erfarenhet sedan 1976. Burlövs Byggplåt bildades år 2018. I korta drag för Malmö Byggnadsplåtslageri är idag är ett regions täckande bolag som utför till mestadels större entreprenader. Samt att vi kände att det saknades ett lokalt förankrat Byggnadsplåtslageri med samma namn som kommunen. Idag är merparten av service del placerad i Burlövs Byggplåt AB. Med vår 5 st erfarna service plåtslagare löser vi allt från minsta fönsterbleck till större serviceuppdrag.

Här kan du ladda upp en bild som beskriver din verksamhet. Bilden ska vara i formatet jpg, gif eller png. Bilden bör inte vara större än…

Här kan du ladda upp en bild som beskriver din verksamhet. Bilden ska vara i formatet jpg, gif eller png. Bilden bör inte vara större än…

Här kan du i text beskriva din verksamhet och vad ni har att erbjuda lite mer utförligt. Det är möjligt att dela upp texten i två fält. Det här är fält två.

Varför vi? Vi är det pålitliga och moderna plåtslageriet som levererar högkvalitativa plåtarbete. Vår verkstad är modern och anpassas hela tiden efter utvecklingen i branschen. Vi erbjuder kompletta tak renoveringar för villor, flerbostadshus och industrifastigheter där vi även tar ett helhetsansvar gällande solpanels anläggning, du som kund kan vara trygg i att vi som entreprenör levererar ett komplett tak efter just ditt specifika önskemål. Vi är genuint stolta över våra referens projekt där vi tagit helhetsansvaret för den kompletta solenergi lösningen.