Redigera företagsinformation

Här kan du ladda upp företagets logotyp. Bilden ska vara i formatet jpg, gif eller png. Bilden bör inte vara större än…

Här kan du skriva en rubrik för sidan. Max 100 tecken.

  • Byggplåt

Här kan du skriva en ingress, en kortare sammanfattning om er verksamhet. Max 50 ord.

Här kan du i text beskriva din verksamhet och vad ni har att erbjuda lite mer utförligt. Det är möjligt att dela upp texten i två fält. Det här är fält ett.

Vi sätter hantverk & kvalitet i fokus.

Här kan du ladda upp en bild som beskriver din verksamhet. Bilden ska vara i formatet jpg, gif eller png. Bilden bör inte vara större än…

Här kan du ladda upp en bild som beskriver din verksamhet. Bilden ska vara i formatet jpg, gif eller png. Bilden bör inte vara större än…

Här kan du i text beskriva din verksamhet och vad ni har att erbjuda lite mer utförligt. Det är möjligt att dela upp texten i två fält. Det här är fält två.

Jägervalls Bleck & Plåt AB är ett plåtslageri i Västerås som sätter hantverk och kvalitet i fokus. Vi är anslutna till Byggnads- och entreprenadföretagarna och är sedan 2018 en auktoriserad firma inom plåtslageri. Vi utför alla typer av plåtslageriarbeten såsom nyproduktion och reparationer. Vår strävan är alltid att hitta de bästa och mest effektiva lösningarna baserat på kundens behov och önskemål. Det gör att vi som ett auktoriserat plåtslageri utför också entreprenad i anslutning till övrig serviceverksamhet, då vår affärsidé är att bedriva en komplett verksamhet med kvalificerad personal. Våra arbetsåtaganden består av allt från vanlig service till reparation, renovering och nybyggnation. Vi finns tillgängliga alla vardagar mellan 07:00 och 17:00 och har du har frågor eller vill göra en offertförfrågan, tveka inte att kontakta oss.