Redigera företagsinformation

Här kan du ladda upp företagets logotyp. Bilden ska vara i formatet jpg, gif eller png. Bilden bör inte vara större än…

Här kan du skriva en rubrik för sidan. Max 100 tecken.

Masterventilation i Kristianstad AB

  • Byggplåt
  • Ventilation

Här kan du skriva en ingress, en kortare sammanfattning om er verksamhet. Max 50 ord.

Masterventilation är det lilla företaget med den stora kompetensen

Här kan du i text beskriva din verksamhet och vad ni har att erbjuda lite mer utförligt. Det är möjligt att dela upp texten i två fält. Det här är fält ett.

Masterventilation AB startades 1988.
För närvarande är vi ca 22 personer som arbetar i företaget.

Vårt huvudområde är luftbehandlingsinstallationer och byggnadsplåtslageri för såväl general- som totalentreprenader. Vi projekterar, installerar och injusterar. Vi tar även hand om underhåll och service på anläggningen. Vår produkt/tjänst skall vara av hög kvalitet och levereras på avtalad tid.

Kompletta

Inom företaget finns personal för att utföra hela entreprenaden, från projektering till injustering. Vi har även en plåtverkstad där vi tillverkar kanaldetaljer och byggplåtsbesalg.

Egna resurser gör att vi lättare kan planera verksamheten och hålla överenskomna tider.

Här kan du ladda upp en bild som beskriver din verksamhet. Bilden ska vara i formatet jpg, gif eller png. Bilden bör inte vara större än…

Här kan du ladda upp en bild som beskriver din verksamhet. Bilden ska vara i formatet jpg, gif eller png. Bilden bör inte vara större än…

Här kan du i text beskriva din verksamhet och vad ni har att erbjuda lite mer utförligt. Det är möjligt att dela upp texten i två fält. Det här är fält två.

Frisk luft är en mänsklig rättighet, ute som inne. Utomhusklimatet kan inte vi göra så mycket åt. Däremot kan vi styra inomhusklimatet. Alla tjänar på ett bra inomhusklimat. I rätt tempererad luft, som är ren från föroreningar och som har rätt fukthalt mår vi betydligt bättre, arbetar effektivare.

Energi.
Ofta kan vi ge er ett förslag på hur ni får ett bra inomhusklimat och samtidigt en kraftfull energisbesparing. Ta en titt under leverantörer(på vår hemsida)
 där hittar du Lennox som är specialister på detta området.

Byggnadsplåtslageri                                                                                                                                                   Är för oss alla förkommande plåtarbeten på tak och fasader. Även montage av taksäkerhetsanordningar, målning av plåttak och snöskottning av tak är arbetsområden för oss. Vi är cerifierade för att besiktiga er taksäkerhet.