Redigera företagsinformation

Här kan du ladda upp företagets logotyp. Bilden ska vara i formatet jpg, gif eller png. Bilden bör inte vara större än…

Här kan du skriva en rubrik för sidan. Max 100 tecken.

  • Byggplåt
  • Stål & Lättbyggnad

Här kan du skriva en ingress, en kortare sammanfattning om er verksamhet. Max 50 ord.

Beställ din plåt på www.forma.app/platslageri1 . Där kan du även kontakta oss

Här kan du i text beskriva din verksamhet och vad ni har att erbjuda lite mer utförligt. Det är möjligt att dela upp texten i två fält. Det här är fält ett.

Plåtslageri1 drivs av Daniel Ilin och Jarno Kinnunen. De träffades som arbetskamrater för NCW-plåt 2004 och startade 2011 sina egna firmor, 2013 blev året då två skulle bli 1 och Plåtslageri1 öppnade sina dörrar. Företaget är beläget i Göteborgsregionen med ett 15-tal anställda och utför plåtslageriarbeten på tak och fasad, även takarbeten i tegel, papp, och betong, runt om hela Västra Götaland. Vi arbetar för byggföretag, fastighetsbolag, privatpersoner och bostadsrättsföreningar. Även kommuner finns bland våra kunder. Detta gör vi med miljövänliga, återvinningsbara material, främst aluminium, och med fokus på miljöns bästa i hela vår arbetsprocess.

Här kan du ladda upp en bild som beskriver din verksamhet. Bilden ska vara i formatet jpg, gif eller png. Bilden bör inte vara större än…

Här kan du ladda upp en bild som beskriver din verksamhet. Bilden ska vara i formatet jpg, gif eller png. Bilden bör inte vara större än…

Här kan du i text beskriva din verksamhet och vad ni har att erbjuda lite mer utförligt. Det är möjligt att dela upp texten i två fält. Det här är fält två.

Se vår websida för aktuella färdiga projekt och referenser.