Redigera företagsinformation

Här kan du ladda upp företagets logotyp. Bilden ska vara i formatet jpg, gif eller png. Bilden bör inte vara större än…

Här kan du skriva en rubrik för sidan. Max 100 tecken.

  • Byggplåt
  • Stål & Lättbyggnad

Här kan du skriva en ingress, en kortare sammanfattning om er verksamhet. Max 50 ord.

Weatherproof Family är en snabbt växande plåtentreprenad med en vision att förenkla och förbättra plåt - och byggbranschen. Vi blir din enda kontaktpunkt som erbjuder dig allt inom tunnplåt på ett ställe, det kan vara allt från dina skräddarsydda plåtprodukter till tak- och fasadtjänster och mycket, mycket mer. Från vår fabriken i Mölnlycke har vi nyligen börjat bygga ett team för en global resa.

Här kan du i text beskriva din verksamhet och vad ni har att erbjuda lite mer utförligt. Det är möjligt att dela upp texten i två fält. Det här är fält ett.

Vilka vi är, Vad vi gör & Vart vi är på väg

Från starten har vi arbetat för att hjälpa våra kunder och samarbetspartners till bättre affärer genom att fokusera på att förenkla och förbättra byggprojekt. Vi tycker om effektivisering, digitalisering och schysst service, och vi älskar att engagera oss i våra kunders projekt.

I en tid där de olika miljöerna obekymrat går in i varandra, kan vi erbjuda något unikt. Med en modern maskinpark kan vi klippa, bocka, forma, och göra hålmönster i alla plåtmaterial. Hängrännorna ska ha en speciell utformning, hotellet ska inredas med perforerade innertak, och den nya industrilokalen ska ha bandtäckning och byggnads-plåtsdetaljer. Oavsett hur din idé är, så har vi kompetensen, glädjen, och resurserna att förverkliga den.

Vi vet att digitaliseringen och automation kommer att förändra och förbättra vår bransch. Det är något som vi vill ta vara på, genom att ständigt ligga i framkant med utveckling och användning av digitala lösningar, gör att våra kunder får effektivare byggprojekt, från start till mål.

Här kan du ladda upp en bild som beskriver din verksamhet. Bilden ska vara i formatet jpg, gif eller png. Bilden bör inte vara större än…

Här kan du ladda upp en bild som beskriver din verksamhet. Bilden ska vara i formatet jpg, gif eller png. Bilden bör inte vara större än…

Här kan du i text beskriva din verksamhet och vad ni har att erbjuda lite mer utförligt. Det är möjligt att dela upp texten i två fält. Det här är fält två.

Weatherproof Family är inte som andra Plåt - & Byggbolag

Fokus på det Nya 

Vår visionen är att förenkla och förbättra byggprojekt, och det är just det som driver Weatherproof framåt. Vi blir din enda kontaktpunkt som erbjuder dig allt inom plåt i ett byggprojekt, det kan vara allt från dina skräddarsydda plåtdelar till tak- och fasadtjänster. I kombination med våra tjänster erbjuder vi även ett kraftfullt webbaserat beställnings - system som strukturerar och förenklar ditt projekt. Idag är Weatherproof under ständig förbättring, och det är en resa vi gör tillsammans med våra kunder och samarbetspartners.

När Detaljerna är viktiga 

Tryggheten med perfektionister. Vi anser att det är bättre att vara noggrann och inte ta några onödiga risker. Vi kontrollerar och kvalitétsäkrar hellre en gång för mycket än en för lite. På så vis kan vi ge en kvalitetsgaranti för alla våra egna utförda projekt, vilket har skapat trygghet hos många av våra kunder.

Fast pris 

Vi vill att våra partners ska känna sig trygga, därför strävar vi alltid efter att leverera våra produkter och tjänster till fast pris på utsatt tid.