Förbundskongressen 2024

Den 23-24 maj är det dags för förbundets årliga kongress. I år ses vi på Elite Park Hotel och Elite Stadshotellet i Växjö.

Leverantörernas afton

Den 23 maj anordnas Leverantörernas afton på Växjö Konserthus som ligger i samma byggnad som Elite Park Hotel. Det här är ett ypperligt tillfälle att träffa branschkollegor och våra leverantörer under lättsamma och festliga former. Förhoppningsvis kommer det att leda till nya samarbeten och värdefulla kontakter.

Läs mer här

Kongress

Kongressen äger rum den 24 maj på Elite Stadshotellet i Växjö. Där får du möjlighet att uppdatera dig om aktuella frågor och påverka förbundets arbete och framtid. Kongressdagen avslutas med en trevlig trerätters middag på Växjö Konserthus

Boende

Under kongressen bor vi på Elite Park Hotel, Clarion Collection Hotel Cardinal samt Elite Stadshotellet i Växjö. Båda hotellen ligger på gångavstånd från tågstationen. Leverantörernas afton äger rum i Konserthuset som ligger i samma byggnad som Elite Park, kongressen äger rum på Stadshotellet och kongressmiddagen äger rum på konserthuset. Du får mer information om boendet när du anmält dig till kongressen.

Kontakt

Frågor gällande kongressen & leverantörernas afton

Nikita Zabzine

nikita.zabzine@pvforetagen.se

Frågor gällande resa & boende

Kontakta Scanworld, Camilla Olsson eller Carina Moberg, 08-475 00 40
camilla.olsson@scanworld.se
carina.moberg@scanworld.se