Hemsida och film via Industritorget

Som medlem hos Plåt & Ventföretagen får du 40 procents rabatt när du beställer en hemsida från industritorget.se. I deras kapabla händer får ditt företags hemsida den hjälp och kärlek den behöver!

Genom att anlita industritorget.se får du: 

  • En komplett hemsida.Vi hjälper er med design, text och bilder till er hemsida.
  • Skräddarsytt. Vi skräddarsyr hemsidan efter era behov. Ni får sitta ner med en av våra erfarna webbutvecklare och utforma hemsidan ihop.
  • WordPress, världens mest använda CMS.Wordpress driver 38% av internet (enligt sv.wordpress.com). 38% av internet kan inte ha fel
  • Visuellt material. Vi erbjuder även att vår egen filmskapare och fotograf åker ut till er verksamhet så ni får det bästa möjliga materialet för er hemsida.
  • Sökmotoroptimering. När vi bygger er hemsida ser vi till att ni får en grundläggande sökmotoroptimering. Er personliga webbutvecklare ser även till att ge er tips och trix på hur ni enkelt kan optimera den framöver.
  • Utvecklingsmöjligheter. Förutom att bygga hemsidan kan vi på industritorget.se även se till att driva trafik till hemsidan med metoder som passar er bäst. Bland andra metoder är kontinuerlig sökmotoroptimering, Google Ads, samt att driva trafik från vår egen hemsida.

Om industritorget.se!
Vi på industritorget.se har, sedan starten 2001, alltid strävat efter att vara en komplett leverantör för företagare. Genom att förenkla den digitala resan för mindre och mellanstora företag kan ni fokusera på det ni är specialiserade på.

*Medlemsförmånen kan inte användas retroaktivt vid redan beställd hemsida. 

Referens film:
industritorget.se skapar hemsida åt MPC Automation
MPC – Automation 

Fler referenser

Dankab verktygsmaskiner AB
IBERobot Svenska AB
Karlsborgs Plåtproduktion Aktiebolag

Läs mer och se fler referenser här: Prisvärd hemsida från industritorget.se

Kontakt
Hör gärna av dig till Linus Nilsson, rådgivare på Industritorget, om du är intresserad av deras tjänster.
Telefon: 035-260 32 10
E-post: linus.nilsson@industritorget.se
Hemsida: industritorget.se