2023-10-05

Få senaste nytt om kollektivavtalad tjänstepension och försäkring

På Avtalats sajt finns nu ett nyhetsflöde som ger dig som arbetsgivare senaste nytt om pension och försäkring via jobbet. Fokus ligger på nyheter och förändringar som är relevanta för dig att känna till.

Just nu kan du bland annat läsa om att Fora inför månadsrapportering från 2024, samt att det finns ny information på engelska om kollektivavtalad tjänstepension och försäkring på avtalat.se. Informationen vänder sig både till dina anställda arbetare och tjänstemän.

Förutom nyhetsflödet på sajten kan du också prenumerera på Avtalats digitala nyhetsbrev som kommer sju gånger per år med nyheterna samlade direkt till din e-post.

Ps. Just nu har Avtalat en kampanj för deras rådgivningstjänst för tjänstemän. Berätta för dina anställda tjänstemän om rådgivningstjänsten som hjälper dem att få ut så mycket som möjligt av sin tjänstepension ITP. De val de gör eller inte gör, påverkar storleken på den framtida pension och även ersättningen om någon anställd blir sjuk eller dör. Här finns rådgivningstjänsten.

Läs mer: Avtalats nyheter om kollektivavtalad tjänstepension och försäkring