2023-08-14

Företagsrådgivare för norra Sverige

Arbetsbeskrivning

Rollen som företagsrådgivare innebär att du arbetar nära våra medlemsföretag i region norr. Du bistår dem i sin företagarroll genom att besvara deras frågor gällande anställda, kollektivavtal med mera. Tjänsten innebär också en samverkan med olika lokala utbildningsanordnare för att säkerställa kompetensförsörjning till branschen, samt att du deltar och stöttar det lokala föreningslivet inom organisationen. Beroende på din bakgrund kan du även komma att arbeta med specifika branschrelaterade projekt.

Tjänsten innebär att du medverkar både på distans och genom fysiska besök, där resor och arbete kvällstid i viss mån förekommer. Arbetet är mycket omväxlande och innebär stor frihet, och där huvudfokus ligger på att vårda relationen till våra befintliga medlemmar.

Personliga egenskaper

Din personlighet är allra viktigast för oss. Självklart vill vi att du ska trivas hos oss och för att passa in är det viktigt att du har intresse för företagande och deras villkor. Att du är ansvarstagande och självständig, samt har god initiativförmåga. Det förväntas att du gillar att träffa nya människor, har en god social förmåga och dessutom hög servicekänsla.

Du erbjuds arbetsuppgifter som är varierande och utmanande, och till din hjälp för att lyckas finns våra erfarna rådgivare samt ett kunnigt juristteam som stöttar dig i ditt arbete. Du har din arbetsplats och lokala kollegor på något av de lokala Svenskt Näringslivskontoren.

Vi är en modern arbetsplats och tycker att det är viktigt att alla medarbetare har en balans i livet. Vi har flexibla arbetstider och möjlighet att till och från kunna arbeta hemifrån.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placeringsort i Luleå, Skellefteå, Umeå eller Sundsvall.

Frågor

Om ni har några frågor så är du välkommen att kontakta Annika Brännmark, bransch- och regionchef, annika.brannmark@pvforetagen.se eller 070-628 84 31.

I denna rekrytering samarbetar vi med Clockwork Bemanning & Rekrytering. För mer information är du varmt välkommen att kontakta Elin Wiklund via telefon: 0733-51 27 11 eller Malin Hörnberg via telefon: 0708-21 53 35.

Vi arbetar med rekryteringsprocessen löpande. Ansök därför snarast.

Ansökan

Via denna länk skickar du in din ansökan.