2024-03-25

Vi ses på Nordbygg!

Snart är det återigen dags för Nordbygg och Plåt & Ventföretagen är extra involverade i mässans aktiviteter denna gång. Här kommer det finnas möjlighet till fysiska möten mellan kollegor och vänner samt nya chanser att skapa intressanta och lönsamma kontakter i branschen. I Plåt & Ventföretagens monter kommer förbundets tjänster, produkter och medlemskap att lyftas fram och marknadsföras.

Den 23-26 april är det återigen dags för norra Europas största mötesplats för bygg- och fastighetsbranschen, Nordbygg. En mässa som arrangeras jämna år på Stockholmsmässan i Älvsjö och brukar samla runt 50 000 besökare.

På Nordbygg diskuteras grunderna för bygg- och fastighetsbranschens framtid. Här möts arkitekter, byggherrar, fastighetsförvaltare, installatörer, hantverkare och projektledare från Europas alla hörn för att knyta kontakter, ta del av innovationer och göra affärer. Under fyra dagar varvas samtal, föreläsningar, produktdemonstrationer, nätverkande och umgänge i en dynamisk mix.

– I vår monter kommer vi bland annat att berätta mer om vår rekryteringskampanj Garanterat jobb samt informera om Trygg plåt, Mät rätt samt vilka fördelar det finns med att vara medlem i Plåt & Ventföretagen, säger Anders Hvarfner, vd på Plåt & Ventföretagen.

– Huvudsyftet med att Plåt & Ventföretagen finns med på Nordbygg i den här omfattningen, är att skapa medlemsnytta. Vår närvaro och våra aktiviteter ska ge våra medlemsföretag fler uppdrag och förhoppningsvis kan vi också få ännu fler att bli mer intresserade av byggplåt och ventilation!

Missa inte Anders Hvarfners seminarium ”Vad menar vi med garanterat jobb?” om kompetensförsörjning i plåt- och ventilationsbranscherna som genomförs på Byggmaterialscenen fredagen den 26 april klockan 11.

Plåt & Ventföretagens monter på Nordbygg hittar du på plats C20:20

Klicka här för att läsa mer om Svensk Byggplåts nyinstiftade pris ”Årets plåtinfluerare”.

Hämta din fribiljett här!